Bryllupskager

Hos Andersen Bakery specialiserer vi os i at skabe moderne elegante bryllupskager der smager fantastisk. Vi trækker inspiration fra japanske principper som enkelthed, skønhed og balance for at leverer et flot æstetisk design.

Hver kage er et kunstværk, der vil imponere jeres gæster og efterlade skønne minder.

Design A

Moderne look i etager
Kagen er sprayet med chokolade og omkranset af et farvetbånd der ligeledes er lavet af chokolade. Dette skaber en flot og elegant kontrast der fremhæver kagens nuancer.

Design B

Moderne look på søjler
Kagerne er sprayet med chokolade og har en blød rundning i bunden der skaber en elegant afslutning.

Design C

Klassisk look på stativ
Kagen er overtrukket med marcipan og dekoreret med glasur på siden og langs bunden. Hver etage pyntes med blomster lavet af marcipan.

SMAG

Vi udvikler smagskombinationer der er baseret på ingredienser af høj kvalitet der ofte er økologiske. Naturen spiller en central rolle i japansk kultur, og vi lader os ligeledes inspirere af dens enkle skønhed og spændende råvarer. Vi har et særligt fokus på at skabe balance mellem sødme og syre for at kagerne opleves friske og velsmagende. Vores konditorer er blandt landets dygtigste og har vundet flere konkurrencer der gør at de leverer på et højt fagligt niveau.

SMAG 1
Mørk chokolademousse med mango og passion indlæg, citronkaramel,
knas med hassenødder og mørk chokolademazarin.
*Denne kan ikke kombineres Design A*

SMAG 2
Creme fraichemousse, æblekompot, karamelliseret hvid chokoladecremeux, knas med hasselnød, financier med hasselnød.

SMAG 3
Hyldeblomstmousse, bærkompot med jordbær og rabarber, hvid chokoladecremeux med vanilje, knas med hasselnød, mazarin med hindbær.

SMAG 4
Passionsmousse, passionsindlæg, karamelchokoladecremeux, mørkchokoladeknas, gateau marcel bund.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.